Kedves Látogatóink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata elővigyázatossági, egészségügyi-biztonsági okok miatt hozott döntése értelmében

bizonytalan ideig a Pestszentimrei Közösségi Ház a látogatók elől ZÁRVA TART!

Minden rendezvény, tanfolyam, klub elmarad!

Mihelyt további információt kapunk, a Pestszentimrei Közösségi Ház Facebook-oldalán és weblapján tájékoztatjuk Önöket.

Szíves megértésüket köszönjük!

APA AKADÉMIA NEMCSAK APÁKNAK

LÉDER LÁSZLÓ pszichológus előadássorozata Pestszentimrén.

Március 20. péntek 18 óra ELHALASZTVA!
Április 24. péntek 18 óra ELHALASZTVA!
Május 15. péntek 18 óra ELHALASZTVA!

Interjú Léder Lászlóval:  „Nem normális, ha egy apa nem vesz részt a családja életében”

BŐVEBBEN A PROGRAMRÓL

 

Kedves látogatóink, kedves közönségünk!

A Pestszentimrei Közösségi Ház munkatársainak fontos a látogatók elégedettsége és véleménye, ezért örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a PIKHÁZ előterében felavattuk ötletládánkat! Kíváncsian várjuk a programjainkhoz, rendezvényeinkhez kapcsolódó új ötleteiket, javaslataikat!
Szívből reméljük, hogy továbbra is színvonalas és tartalmas programokkal tudunk kedves látogatóink rendelkezésére állni!

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy a PIKHÁZ nyílt (mindenki számára nyitva álló) rendezvényeiről fotók és felvételek készülhetnek, amelyek az intézmény internetes oldalán és közösségi (Facebook) oldalán megjelenhetnek. Ha Ön nem szeretne ehhez hozzájárulni, kérjük, szíveskedjen erről nyilatkozni az intézmény információs pultjánál!
A nyilatkozatot le is tölthetik a http://www.pikhaz.hu/dokumentumok/pik-nyilatkozat-kepmasrol.pdf linkről, és kitöltés után beszkennelve legyenek szívesek elküldeni a regisztracio@pikhaz.hu e-mail címre!

Kedves Közönségünk! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a PIKHÁZ szolgáltatásainak igénybevételéhez (bérlet megvásárlása, tanfolyami, tábori, rendezvényi regisztráció) szükséges elkérnünk az Önök személyes adatait. Az Önök által önkéntesen megadott adatokat az Adatvédelmi szabályzatunk és az Adatkezelési tájékoztató alapján kezeljük és tároljuk, mely dokumentumokat online, a www.pikhaz.hu weboldal Rólunk/Közérdekű adatok menüpontjában találhatják meg.

Elektronikus hírlevelünkre feliratkozhatnak az intézmény információs pultjánál.

Lipcseyné Horváth Ágnes
igazgató
és kollégái

HÍRLEVÉL

Az intézmény elektronikus Hírlevelére az érdeklődők személyesen az Információban iratkozhatnak fel.

PIKHÁZ NYITVA TARTÁS

Bizonytalan ideig
a Pestszentimrei Közösségi Ház
ZÁRVA TART!

KÖNYVTÁR NYITVA TARTÁS

Kövessen minket

FELHÍVÁS

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a programjainkon fénykép- és videó dokumentációt készítünk, mely megjelenhet online és offline felületeinken. A programjainkon való részvétel egyben ehhez való hozzájárulást is jelent. Ha Ön mégsem szeretne ehhez hozzájárulni, kérjük, szíveskedjék erről nyilatkozni kollégáinknál az információs pultnál!

A nyilatkozatot IDE kattintva letölthetik, és kitöltés után beszkennelve, kérjük, küldjék el a regisztracio@pikhaz.hu e-mail címre!

Köszönjük megértésüket!
Kellemes szórakozást kívánunk!

Pestszentimrei Közösségi Ház

TÁMOGATÓINK