Időpont: január 17. – Bárna környéke (Salgótarján vidéke)
január 31. – Csókakő, Csákberény
február 14. – Ipolytarnóc-Karancslapujtő
február 28. – Magyarnándor-Cserhát
Klubvezető: Reiman Katalin
Díja: Önköltséges

 

Közösen felfedezzük és bejárjuk Magyarország legszebb és legizgalmasabb hegycsúcsait és szurdokait, beleszippantunk a mezők illatába és az erdők párájába.

A kiránduláson résztvevők száma max. 15 fő alkalmanként, ezért előzetes jelentkezést kérünk. Bővebb információ Reiman Katalintól kérhető a reimank@t-online.hu e-mail címen, vagy a 30/350-3266-os telefonszámon.

A program önköltséges, és mindenki saját felelősségére és kockázatára, egészségi állapotának ismeretében vesz részt!

Kérjük, csak akkor jelentkezzen, ha kb. 3 km/óra átlagsebességgel – beleértve ebbe az emelkedőket, a lejtmeneteket és a pihenőket is – képes együtt haladni a csoporttal! A túrán a tervezett létszám 15 fő.

Az előző kirándulások képei ITT érhetők el.

Az eddigi kirándulásokon készült videók: IDE KATTINTVA érhetők el.

2020. január 17-i programja – Bárna – kövek

Találkozó: 2020. január 17-én, reggel 7.25-kor, a Stadion autóbusz-pályaudvaron, a 7.40-kor Salgótarján felé induló busznál. A jegyedet, kérlek, váltsd meg előre Salgótarján autóbusz-állomásig (9.25), kiegészítő jegy is kell.

Útvonal: Salgótarjánban még buszra szállunk (10.00), és Bárnáig (10.28) utazunk. Bárna – Nagy-kő – Kis-kő – Szér-kő – Bárna. A táv kb. 12km, kb. +400m szintemelkedést tartalmaz, ide kattintva nézheted végig. (Ha az „egér” kurzorát végigvezeted a szintemelkedés rajzán, az követhetővé válik a túra térképén.) Túrabot, megfelelő túracipő, esetleg hólánc jeges idő esetére ajánlott.

Jelentkezés a túrára: IDE KATTINTVA

Visszaérkezés: Legkésőbb 19.30-ra a Stadion autóbusz-pályaudvarra. (Erre a vidékre elég ritkán járnak a buszok, de lehet, hogy előbb visszaérünk…)

Útiköltség: teljes áron 5500 Ft.