• A Pestszentimrei Közösségi Ház Facebook oldala
  • A Pestszentimrei Közösségi Ház YouTube csatornája

Új programjaink!

programfuzet2018osz

Köszöntő

Imázsfilm

 

Közösségek Pestszentimre szívében

Kedves Közönségünk!

Reméljük Mindenkinek jó egészségben, sok vidámsággal és pihenéssel telt a nyár, lendülettel indul az ősz, így örömmel és nagy kíváncsisággal lapozgatják majd aktuális műsorfüzetünket, melyben minden látogatói korosztályt megszólítunk.

Kérjük, műsorfüzetünket alaposan böngéssze át, tartsa elérhető közelségben, hiszen egy fél évre (szeptembertől-februárig) szóló programsorozatot kínálunk az Önök számára.

Gazdag kínálatunkról személyesen vagy telefonon részletes tájékoztatást nyújtunk, és mindenkor aktuális információkat láthatnak a kerületrész forgalmas helyein kihelyezett hirdetési felületeinken, honlapunkon, facebook oldalunkon, a kerületi és a budapesti médiában, illetve a tematikus online weboldalakon.

Azt valljuk, hogy a műveltség nem csupán egyéni, a gyermekkorban megszerezhető tudás. Annál sokkal több: élő, közösségben megjelenő, megújuló és átadható, az egész életen átívelő, nemzedékeket összekötő kincs. Munkatársaink és partnereink szakmai felkészültségére alapozva kínálatunkat tudatosan úgy alakítottuk, hogy az egész család – gyerekek, felnőttek, és az idősebb korosztály tagjai egyaránt - megtalálja nálunk a hasznos időtöltés, az egyéni fejlődés és közösségi élet lehetőségét.

A PIK, a pestszentimrei városrész meghatározó intézménye, az előző évekhez hasonlóan  a 2017-18-as évadban is változatos és minőségi programokat biztosít minden látogatói réteg és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Pestszentimrei Fiókkönyvtárának használói számára.

A korszerű létesítmény sokoldalúan használható, megnövekedett belső terei számos új művelődési formának, rendezvénynek és programsorozatnak adnak helyet.

Várjuk Önöket sok szeretettel!

Részletes véleményüket és igényeiket a www.pikhaz.hu honlapról, és Facebook oldalunkról könnyen elérhető google kérdőív kitöltésével is eljuttathat hozzánk, mely segítség nagyban hozzájárul az Önök igényeinek színvonalas kiszolgálásához.

Kérjük adója 1%-val támogassa intézményünk feladatellátásának folyamatos megújítását! Adószámunk:15518204-1-43

Nyitva tartás

Hétfő 09:00-21:00
Kedd 09:00-21:00
Szerda 09:00-21:00
Csütörtök 09:00-21:00
Péntek 09:00-21:00
Szombat

Programokhoz
igazodva!

Vasárnap

 

Könyvtár Nyitva tartás

Telefon: 291-2392

E-mail: fszek1801@fszek.hu

Hétfő 11:00-19:00
Kedd ZÁRVA
Szerda 11:00-19:00
Csütörtök 09:00-17:00
Péntek 11:00-17:00
Szombat ZÁRVA
Vasárnap ZÁRVA

PIK a Facebook-on

 

Támogatóink

Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata

Nemzeti Kulturális Alap

 emet logo szines jpeg